Stormen rammer

Vandet fygede ind på ruden, da jeg blev vækket af et brag fra et lyn i morges. Min vejrudsigt fra i går havde ramt plet (første forsøg, det går da meget godt det her!)

Da jeg kiggede ud ad vinduet, så det ikke umiddelbart ud til, at det ville klare op i dag, så jeg hoppede i regntøjet, og traskede ud til world border, hvor vi har vores gamle pumpesystem. Der er nok ikke mange af jer der har hørt om pumpen, og det er først og fremmest fordi vi ikke har haft behov for den meget længe, og så også fordi sidste gang vi skulle bruge den, fejlede systemet, og serveren blev oversvømmet som resultat.

Efter en lang tur på gåben kom jeg ud til maskinen, og den var i en ret sørgelig forfatning. Den var dækket af rust, og jeg tror ikke engang, at redstonen var blevet opdateret, siden 2013. Maskinen gav et ordentligt ’klonk’ da jeg trak i håndtaget, og pistons begyndte at arbejde. Hvordan den virker, skal jeg ikke kunne sige. Det er noget redstone-magi, som hører til den gamle tid på Senex. Vandet bliver i hvert fald pumpet væk, og ender et sted på den anden side af world border.

Det ser altså ud til, at vi kan gå tørskoede rundt inde på serveren endnu, i hvert fald hvis man ser bort fra det vand der stadig falder ned foroven.

Jeg håber inderligt at pumpen kan klare sig selv igennem det her stormvejr, og den ikke ender med at gå i stå. Vi bliver i hvert fald nødt til at skaffe en ny snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.