Discord

Opret forbindelse til vores Discord ved at bruge dette link.

Du kan downloade Discord-klienten her.
Der er Discord klienter til Windows, OS X og Linux.

Regler for brug af Discord:

 • Vær Awesome.
  Alt der ligger i denne regel er, at vi forventer at du er awesome på serveren. Vi vil ikke se noget ondskabsfuldt, fornærmende, racistisk, homofobisk, pornografisk eller sexistisk, hverken i tale eller i tekst mellem hinanden. Derudover er ear-rape og optagelse af voice-chat dårlig stil, så det det frabedes! (voice-chat optagelse kan man anmode om tilladelse til, af dem i kanalen).
 • Hold en god tone.
  Det tolereres ikke hvis du spammer, er upassende eller misbruger Discord features (fx. soundboard). Vi har det alle sjovere hvis man undgår dette.
 • Hold orden.
  Hjælp os med at holde orden ved at poste dine links, som ikke har relevans for din samtale, i link kanalen. Links der har relevans for en samtale, må godt blive lagt op i den normale tekst kanal.
 • Hav det sjovt.
  Vi spiller alle på Crafters for at have det sjovt, så lad være med at tage alt personligt, og husk at det er andre craftere der er tale om. Vi skal kunne diskutere om løst og fast, uden at der skabes unødigt drama. Hvis du læser noget der fornærmer dig har du 3 muligheder, som alle skal forsøges i nævnte rækkefølge:
  1. Tag en en dyb indånding, og fald ned inden du skriver dit positive svar.
  2. Lad være med at læse videre i den pågældende tråd.
  3. Skriv til en fra serverholdet en med blå eller rød navn.
 • Snak sammen.
  Skulle der opstå spild imellem dig, og en anden bruger på Discord, så forsøg stille og roligt at skrive til personen hvad der er i vejen, og om de ikke vil stoppe. Virker dette ikke, kan du kontakte en fra serverholdet.
 • Respekter personalet
  Moderatorer og admins på Discord har altid det sidste ord. Vi forbeholder retten til at kicke, banne og mute.