En varm solskinsdag

Det var en kæmpe lettelse her til morgen da jeg så at regnen fra i går var holdt op. Vandstanden ser normal ud, og der er ikke en sky på himlen. Hvor heldig har man lov at være? Jeg skyndte mig over til pumpen for at slå den fra, af frygt for at den ville ende med at lave et krater, hvor der engang var en rustbunke af en pumpe. Med lidt vold fik jeg håndtaget tvunget op igen, og maskinens usmurte tandhjul hvinede indtil den stoppede et halvt minut senere.

Vi er kommet helskindet igennem dette uvejr, men jeg får meldinger i min øresnegl om, vi stadig har nogle uregelmæssigheder i konsollen. Temperaturen er simpelthen blevet skruet op, og i de kommende dage kan vi forvente tørvejr, og hård vind fra sydvest. Jeg har snakket med de andre fra serverrådet, og samlet er vi enige om, at det værste nu skulle være overstået. Serverens egen viking, Farvader, var tilmed ekstatisk over meldingen om de fordelagtige vindforhold, og ser frem til at tage ud på togt.

Efter at have gravet lidt dybere i serverens arkiver, ser det dog imidlertid ikke ud til at temperaturstigningen har noget med opdateringen til 1.15 at gøre.

Log efter log bekræftede den samme udvikling.

På serveren har vi åbenbart haft en mere eller mindre konstant temperaturstigning gennem de sidste mange år. Jeg må indrømme at jeg indtil videre ikke selv havde bemærket denne opvarmning, men det kunne da forklare hvorfor det altid regner så meget på serveren. Tilbage står man med spørgsmålet om hvad det er der skaber denne klimatiske ubalance, og har hvad end der forårsager vores tekniske problemer, eksisteret i årevis?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.