En stille morgen

Jeg vågnede op i dag, spændt på at se om alt var som det skulle være på serveren, og det kan jeg til min lettelse se at det stadig er. Jeg har været i dialog med Zicy, som har brugt hele morgenen på at gennemtjekke konsollen for fejl, men han kan desværre melde om at der stadig er fare på færde.

Da jeg selv loggede ind på serveren kunne jeg dog se at der er en usædvanlig stor samling af skyer, som har taget til over natten, og det ser ikke ud til at klare op. Jeg må derfor melde, at vi kan forvente store mængder regn på serveren i den kommende tid.

Vi er heldigvis vant til regnvejr her på Crafters.dk, og vi er derfor klar på at håndtere disse store vandmængder. Det er hverken den første byge, og heller ej den første storm. Jeg vil derfor opfordre jer til at forholde jer i ro, ikke at gå i panik, og jeg håber at i ikke går ud og hamstrer toiletpapir og gær, for det er der ikke nogen grund til. Ingen af delene er nemlig vandtætte.

Jeg vil gå op i loftrummet og finde paraplyen og regntøjet frem, og det bør I nok også gøre snart, hvis ikke I vil være gennemblødte. Jeg vil bruge resten af dagen på at se, hvad vi har i gemmerne på serveren, som eventuelt kan hjælpe os mod regnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.