Crafters.dk ramt af tørke

Der er stadigvæk ingen tegn på skyer, og i dag ser ud til at blive endnu varmere end i går. Efter en opmåling af luftfugtigheden, vil jeg mene at vi kan tale om en decideret tørke, og jeg vil derfor råde jer alle til at holde jer i skyggen og drikke masser af vand.

Ved nærmere undersøgelse af de gamle logs som jeg har fået hænderne i, er der dog nogle enkelte ting der stikker ud. Temperaturen er steget og faldet, og steget igen, alt efter serverens befolkning på det tidspunkt. Der var dog et tidspunkt der undrede mig, og det var netop da vi opdaterede til 1.5. Lige siden da, har temperaturen i gennemsnit steget, år efter år. Der må være en eller anden introduceret bug, eller problematisk block, der kom ind på serveren dengang, men hvad kan det mon være?

Vi kan forvente, at der stadig vil være tørt i morgen. I hvert fald er der ingen tegn på regn i den kommende tid. Jeg har forhørt mig med resten af serverrådet, og de deler alle mine bekymringer. Vi har nedsat et kriseråd, og vi er begyndt at finde på nogle konkrete tiltag, som nok ender med at blive nødvendige hvis tørken ikke ophører snart. Både rationering af vand og obligatorisk regndans er på tale. FedeAnderzen opfordrer i øvrigt alle til at gå ud og begynde at hamstre flæskesteg og stjernemix, og leder som et fantastisk eksempel i dette.

Undersøgelsen fortsætter, men jeg håber at vi snart får et konkret svar, inden det går galt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.