Usædvanlige vejrforhold på Crafters.dk

I går nævnte JacobBoTollak, at der var en række problemer der plager serveren, og dem har jeg fået til opgave at fortælle lidt om.

Vi er på det seneste stødt på nogle tekniske problemer i konsollen, og vi kæmper med at løse disse. Der er nogle tal der plejede at være konstante, som ikke er det længere. Dette er ikke noget vi har set på serveren nogensinde før. Vi formoder at det har noget med opdateringen til 1.15 at gøre – i hvert fald kommer det som et lyn fra en klar himmel.

Når jeg er så vag omkring hvad problemet egentlig er, så er det fordi det er meget teknisk, og fordi vi egentligt ikke helt selv har fundet ud af præcist hvor problemet er opstået til at starte med.

Vi arbejder selvfølgelig på højtryk så vi kan finde en løsning så hurtigst muligt.

Det som det faktisk kan munde ud i på serveren, er at der er nogen game mechanics, som ikke nødvendigvis kommer til at fungere som vi er vant til. Af det vi kan se indtil videre, så kan vi forvente at vejret i spillet ikke vil opføre sig som det plejer. Præcist hvordan det vil opføre sig, kan vi ikke vide endnu, men jeg vil løbende holde jer opdateret på situationen som nu er opstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.