Hvor blev vandet af?

Ikke nok med at der har været uudholdeligt varmt de sidste to dage – i dag vågnede jeg simpelthen op til at alt vandet var væk! Fra mit soveværelse har jeg udsigt over havet, og jeg blev, om noget, meget forundret da jeg i dag kunne se at havet var tomt. Øjnene blev gnubbet en ekstra gang, men det hjalp lige lidt. En gennemsøgning af hele Novus bekræftede det samme. Havet er simpelthen forsvundet. Boringer i både sten og jord efterlader heller ingen spor af vand. Der er nogle små pytter vand hist og her, og kun enkelte planter holder fast i så små mængder, at man ikke engang kan brygge en potion på det.

Udover den klimatiske katastrofe, har der også været andre konsekvenser på Novus. Vandets forsvinden har ført til et massivt fald i aktieværdi for alle virksomheder i UB. The Islanders overvejer at skifte navn, og Sky City brokker sig på tredjedagen over manglen på skyer. Vi får også rapporter om, at der er spillere der er taget til Nether for at køle af.

Vi mødtes i kriserådet, så tidligt som morgenen ville tillade det. FedeAnderzen startede ud med at brokke sig over at de flæskestege han havde købt var så tørre at de ikke kunne spises. Farvaders flåde var strandet på bunden af havet, og zicy kunne ikke få konsollen til at svare. Selvom vi alle har hamstret gær og toiletpapir, var der desværre ingen af os der tænkte på at købe vand. Vi var alle berørte. Ordene rungede så højt til at starte med, at JacobBoTollak måtte mane os til ro så vi kunne handle.

Efter længere tids undersøgelser, kunne jeg i kriserådet melde at den opvarmning vi har set, ser ud til at være forårsaget af hoppers. Det har længe været velkendt at hoppers står bag den, til tider, lave TPS, men det ser altså ud til, at de også udleder uanede mængder Co2.  Det ser dog ud til at være den eneste kilde til opvarmningen.

Man kan gå ud fra, at vi fik styr på resten af potentielle Co2 kilder da serveren blev oversvømmet i april 2013, som følge af den globale opvarmning dengang, men vi har ikke været lige så observante, da hoppers kom til serveren bare 20 dage senere.

På normal vis fordamper vand når det bliver varmt, og så regner det efter lidt tid, og det er forklaringen bag den storm vi havde for et par dage siden. Det viser sig bare, at den gamle pumpe har pumpet så meget vand ud af serveren, at der ikke er mere vand tilbage der kan blive til regn. Det er endda stormvejr lige nu. Vi kan forvente torden og lyn, men der er ikke en sky på himlen.

Grundet manglen på vand er der også så tørt, at vi bliver nødt til at fraråde på det kraftigste, at benytte åben ild på serveren. Græsset og træerne er helt tørre, og selv en gnist kan starte en skovbrand.

Vi arbejder i skrivende stund på højtryk, for at finde ud af om pumpen har en funktion der kan pumpe vandet tilbage igen. Indtil da opfordrer vi på det kraftigste til at I sparer på den smule vand der måtte være i kisterne rundt omkring, og at I for alt i verden ikke benytter åben ild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.