1.19.2 opdatering på Crafters.dk

I meget lang tid har backend-holdet på Crafters.dk nu arbejdet på at kunne opdatere serveren til 1.19.2.

Spillerne har længe givet udtryk for, at opdateringen skulle ud, og det er nu også lang tid siden at Mojang lancerede opdateringen. Efter mange timer i serverens baglokale, sammen med JBTollak, så er vi klar til at rulle opdateringen ud i aften, kl. 21. Nedetid må forventes, vi ved ikke hvor længe endnu.

Opdateringen udløser et reset af Miningworld, da der bl.a. kommer en ny boss, som I skal ud og prøve kræfter med. Reset kommer til at ske d. 15.12.2022, altså om fire uger.

Som sædvanlig kommer en opdatering ikke til at påvirke de øvrige servere, så Novus og Senex vil forblive som de altid har været, og I kan selvfølgelig stadig tilgå dem. Kun Tertius opdateres til 1.19.2. I forbindelse med opdaterings-arbejdet har backend-holdet benyttet lejligheden til at få styr på nogle af de ting, som ikke har fungeret på serveren optimalt det sidste stykke tid. Så Tab-listen kommer tilbage, /back skulle gerne være optimalt igen, og verifikations-systemet til Discord-serveren skulle nu også gerne være oppe at køre igen.

Vi glæder os til, at I endelig kan komme ud og opleve den næste opdatering til Minecraft!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.