Møde den 26-07-2020

Relevante nyheder fra Serverrådets møder bliver posted her, efter hvert møde.
Post Reply
User avatar
JacobBoTollak
Administrator
Posts: 663
Joined: 19 Oct 2012, 11:38

Møde den 26-07-2020

Post by JacobBoTollak »

Ny hjemmeside til fødselsdagen
 • Vi er stadig i gang med hjemmesiden, og der rettes nogle småting til inden den er klar.

DDOS
 • Hvis vi skulle få et opsving i eksponering ifm med at vi sender en artikel ud omkring vores 10 års jubilæum, risikerer vi også evt. DDOS angreb. Vi har undersøgt, og bekræftet at vi er under Hetzner's beskyttende vinger, i det tilfælde at det sker.

1.16 Temp Server.
 • Vi er klar med en server, der kommer til at opleves som ren vanilla. Der har været efterspørgsel på denne oplevelse, og ønsket har været at sværhedsgraden skulle være HARD.
  Det har vi efterkommet. Det vil være muligt for Moderatorer at logge alt hvad der laves og skrives, som på de andre servere. Disse moderator plugins, er de eneste der er installeret. Dvs. der er ingen /back eller /home. Der er ingen låste kister (men vi kan se hvem der tager fra dem).
  Der er mobs, ildspredning, lavaflow og alt det andet der hører til Minecraft.
  REGLERNE er DE SAMME som på resten af serveren.
  Denne server kan man tilgå via portalen i Lobbyen.
  Serveren kører ind til aktiviteterne til fødselsdagen starter.

Økonomi og handel i 1.16
 • Den sidste 1,5 måned har vi i Serverrådet flere gange vendt en stor problemstilling der opstår, når serveren opdateres til 1.16.
  Det bliver muligt at trade med de nye Piglins, og få jern. Dette udfordrer vores økonomi, og vores handel på serveren.
  I Serverrådet har vi belyst dette fra mange mulige vinkler. Alle løsninger, har konsekvenser på den ene aller anden facon.
  Vi er kommet til den konklusion, at vi nedsætter et panel af spillere, som vi udvælger ud fra aktivitet i Korsbæk, og deres handel der.
  Sammen vil vi tale tingene igennem, og på den måde lade den del af spillerne der berøres mest af ændringerne i updaten, være med i processen hen mod en beslutning.

Post Reply