Serveren blev lavet om?

Kritik af Crafters.dk
User avatar
neovo1999
Posts: 84
Joined: 21 Mar 2011, 19:47

Serveren blev lavet om?

Postby neovo1999 » 19 Jan 2020, 20:40

Det er ved at være et år siden at "hele" serveren blev lavet om, pga. en tråd på forum.

Det er også helt fint at man ikke synes at serveren kørte/kører optimalt. Der hvor min "film" knækker er, at man kommer med en masse kritik og får hele serveren lavet om. Men dernæst ikke spiller, eller kun kommer ind for en lille del.
Hvorfor så komme med alt den kritik, når man åbenbart ikke gider at spille på serveren ? Kunne man så ikke bare lade vær med at skrive noget så ?
Men nej nej man skal absolut lave rav i den og få lavet en server der kørte ok til at køre værre. Det eneste dette her stunt har gjort er at to grupperinger nu har set sig endnu mere sure på hinanden.

Hvad kan man så lave bedre?
Ja jeg kan ikke sige helt præcis hvad der skal til for at serveren bliver 100% perfekt. Men jeg kommer da ikke med en hel smøre om hvor dårlig det er at nogen får lov til mere end andre og at "nu driller de igen".

Men jeg skal heller ikke pege fingre og bare sige "i gør ikke noget" og så ikke selv komme med ideer om hvad der skal laves om. Jeg kan bare ikke se at serveren er blevet så meget bedre end den var før.

User avatar
Cola_00
Posts: 78
Joined: 08 Sep 2012, 21:33

Re: Serveren blev lavet om?

Postby Cola_00 » 20 Jan 2020, 02:25

Hej,

Jeg var en af dem som "råbte op" og vil gerne give en kort kommentar med

Solidaritet, så kort kan det siges.
Jeg vil ønske at jeg kunne spille mere på Crafters, men livet kommer nogen gange i vejen, jeg kan sagtens forklare hvordan jeg arbejder hele tiden, og fritiden går med aktiviteter væk fra computeren, men det ser jeg ingen grund til.

Crafters har forandret mit liv, jeg har mødt mine bedste venner igennem Crafters. Jeg bor i dag sammen med to fra Crafters og får ofte besøg af flere fra Crafters, vi tager i biografen, bruger mange timer på at lave mad, snakke og hygge os og nyde at kunne være sammen uden at have et headset på hoved og kigge ind i en skær hele tiden

Det som irriterede mig dengang, og gjorde at jeg personligt deltog i debatten var uretfærdighed, magtmisbrug og upopulære personer der opførte sig som børnehavebørn

I mine øjne, har man ikke løst nogle problemer med ormrokeringen, man har bare flyttet ansvar, SC og UB kan bare ikke sammen, og det vil de aldrig kunne, der er for mange gnidninger og gammel splid, og nogle spillere som gør alt hvad de kan for at chikanere

Ja, alt det jeg har skrevet er ligeså intetsigende som det du skriver, men jeg har ikke flere kommentar, hvis nogen har spørgsmål så skriv til mig, så udbydere jeg gerne på Discord lørdag eller søndag, når jeg har mulighed for at komme på

Med venlig hilsen
Cola_00

User avatar
JacobBoTollak
Administrator
Posts: 598
Joined: 19 Oct 2012, 11:38

Re: Serveren blev lavet om?

Postby JacobBoTollak » 20 Jan 2020, 05:58

Denne kategori på forum hedder "Kritik af Crafters".
Her modtager vi holdninger og ændringsforslag ift. driften.

Vi forsøger at være lydhøre, og behandle alle opslag, da vi i en dialog med spillerne forhåbentlig kan komme frem til gode idéer.

Denne tråd hører ikke under denne kategori.
Der er intet konstruktivt, og indholdet går udelukkende på at levere en kritik af nogle spillere.

Vi har nærmest for præcist et år siden haft hele denne debat, som var ved at vælte serveren.
Jeg ser ingen grund til at genoptage dette, og anser denne tråd for død.

Eventuelle tvister med enkeltpersoner, må I klare indbyrdes, og ikke udbasunere på forum.


Return to “Kritik af crafters.dk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests