Møde den 09-06-2019

Relevante nyheder fra ServerTeamets søndagsmøder bliver posted her, efter hvert møde.
User avatar
Emiellouis
Moderator
Posts: 238
Joined: 11 Jul 2011, 13:54
Location: København

Møde den 09-06-2019

Postby Emiellouis » 09 Jun 2019, 20:15

Deltagere
EmielLouis
Neovo1999
Relgus
Siig
Toeffe
Zicy

Opdatering til 1.14
Der er intet nyt mht. opdatering til 1.14. Vi venter stadig på en opdatering af lwc plugin.

Creativekommandoer
Der skal laves en liste over alle de nye kommandoer for creative verdenen, mht. world edit, så spillerne kan danne sig et overblik over hvad de kan gøre. Zicy sørger for at skrive en liste med kommandoer ind under "kommandoer" siden på hjemmesiden.

Crafters håndbog
Relgus, Toeffe og EmielLouis sørger for at få en bog, der skal fungere som en guide til nye spillere.

Folk der gerne ville have deres brugere slettet
Der vil blive skrevet ind under "ofte stillede spørgsmål", at for at få gjort sin forumbruger anonym, skal man henvende sig til en admin.

PVP arena
Fedeanderzen har lavet en tråd på forum (https://crafters.dk/forum/viewtopic.php?f=52&t=8345), hvor der bliver sat spørgsmålstegn ved en ellers reserveret grund i spawn, og der foreslås, at denne grund bliver brugt til en pvp arena. Vi sørger for at lave et opslag under "idéer og forslag", hvor communitiet får lov til at bestemme hvilken type arena det skal være, hvorefter vi kan finde ud af hvordan den skal se ud.

Overset Ideer og forslag tråd
Der var en tråd på "idéer og forslag", som vi ikke havde fået snakket om. Tråden kan findes her (https://crafters.dk/forum/viewtopic.php?f=52&t=8320), og den handler i korte træk om, at det er ønsket at kunne få lavet en gruppe, til en vilkårlig gruppe af spillere på serveren, så det er nemmere f.eks. at dele kister med mange spillere.
Dette ser vi ikke noget problem i, så det vil i den kommende uge blive sørget for, at enhver moderator kan lave en gruppe til en gruppering af spillere, hvis det ønskes. Dette vil sige at det fra næste uges møde, vil være muligt at få lavet en gruppe.

Ban sager
Vi har haft en sag på serveren i ugens løb

Return to “Nyt fra søndagsmøderne”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests