Valg af regelsæt, og mere

Nyheder fra holdet bag crafters.dk samt events.
User avatar
Emiellouis
Moderator
Posts: 215
Joined: 11 Jul 2011, 13:54
Location: København

Valg af regelsæt, og mere

Postby Emiellouis » 03 Mar 2019, 21:01

Crafters har brug for dig til stemme!
Der er igen lagt op til valg på forum. Denne gang handler det om regelsættet for discord, hvor vi på baggrund af jeres feedback, har formuleret et konkret regelsæt. Vi vil gerne høre, om det foreslåede regelsæt repræsenterer jeres vision for Crafters discordserver.
Link til afstemningen kan findes her: https://www.crafters.dk/forum/viewtopic ... 909#p41909

Udover dette vil vi også gerne annoncere, at vi fra dags dato fjerner automatisk lås af itemframes. Dette er grundet af, at vi oplever alt for mange tilfælde i Crafters bibliotek, hvor folk gerne vil læse bøger, og kommer til at slå itemframesne ned, og sætte dem op igen, i den tro at de ikke bliver låste. For at gøre det nemmere for alle, fjerner vi af denne grund den automatiske lås. Itemframes kan stadigvæk låses med /cprivate, som normalt.

User avatar
Nielsen74
Posts: 392
Joined: 04 Dec 2012, 09:22

Re: Valg af regelsæt, og mere

Postby Nielsen74 » 05 Mar 2019, 18:47

Så alle andre skal belemres låse deres itemframes fordi der er et lille problem ET sted på serveren eller er der noget jeg har misforstået? :roll:
Image

User avatar
Emiellouis
Moderator
Posts: 215
Joined: 11 Jul 2011, 13:54
Location: København

Re: Valg af regelsæt, og mere

Postby Emiellouis » 05 Mar 2019, 19:16

Jeg ville nu ikke kalde det en belemring. Du kan låse 100 itemframes med to kommandoer i alt, /cpersist og /cprivate. Til gengæld oplever vi rutinemæssigt på det ene sted at vi skal ud og låse op for itemframes, fordi der er mange der ikke ved at de låser af sig selv. Så skal ejeren af stedet kontakte en moderator, og hvis der ikke er nogen på, er der pludesligt et større problem. Vi kan forstå at det er super træls at skulle kontakte en moderator næsten hver gang man logger på, fordi folk ved et uheld har sat en itemframe uden og låse op for den. Vi har truffet det her valg, fordi det virkede som den bedste løsning på problemet.


Return to “Nyheder og events”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests