Ny metrostation

Diskussion om Minecraft og crafters.dk
User avatar
JohnVanFly
Posts: 10
Joined: 27 Aug 2018, 13:56
Location: København

Ny metrostation

Postby JohnVanFly » 13 Nov 2018, 09:31

Jeg overvejer at lave en metrostation ved min base. Skal der bruges serverkommandoer eller laver jeg bare et sidespor ligesom det er gjort ved hovedlinjerne, og hvordan registrerer jeg stationens navn så den dukker op på vores livemap?

User avatar
Ninjastick
Posts: 938
Joined: 19 Mar 2011, 13:47

Re: Ny metrostation

Postby Ninjastick » 13 Nov 2018, 10:21

JohnVanFly wrote:Jeg overvejer at lave en metrostation ved min base. Skal der bruges serverkommandoer eller laver jeg bare et sidespor ligesom det er gjort ved hovedlinjerne, og hvordan registrerer jeg stationens navn så den dukker op på vores livemap?


Du graver bare ud til hovedmetroen og sætter rails hele vejen, så er den i vinkel. Du skal selv lave alt det hårde arbejde, og når det hele er gravet, lækkert og færdigt, så kommer der en mod eller admin og tester linjen og så sætter vi dig på worldmap ;)
En god ven lader dig aldrig gøre noget dumt! Alene...

Part of Team Champstick, Taskforce Magenta & Sky City

User avatar
JohnVanFly
Posts: 10
Joined: 27 Aug 2018, 13:56
Location: København

Re: Ny metrostation

Postby JohnVanFly » 13 Nov 2018, 10:53

Alright :)
Jeg bor nærmest oven på linjen fra Syd til Naporia [S], så jeg regner med at lave en station som afstikker til den linje i stedet for at grave hele vejen ud til hovedlinjen. Min station kommer til at ligge nær -3100, 5400...

User avatar
FedeAnderzen
Posts: 2103
Joined: 09 Mar 2011, 19:06

Re: Ny metrostation

Postby FedeAnderzen » 13 Nov 2018, 11:34

JohnVanFly wrote:Alright :)
Jeg bor nærmest oven på linjen fra Syd til Naporia [S], så jeg regner med at lave en station som afstikker til den linje i stedet for at grave hele vejen ud til hovedlinjen. Min station kommer til at ligge nær -3100, 5400...


Umiddelbart er det nok ikke et problem, men da afstikkere fra hoved linjerne er "private", vil det nok være en god ide lige at tage en snak med dem der bygger i Naporia, om du må slutte dig på deres linje.

Det ville være surt at slutte på deres linje uden aftale og så finde ud af at de havde et lækkert design de ville bygge, for så at blive nødt til at grave en ny linje direkte til Syd linjen....
Image

User avatar
JohnVanFly
Posts: 10
Joined: 27 Aug 2018, 13:56
Location: København

Re: Ny metrostation

Postby JohnVanFly » 13 Nov 2018, 11:43

Selvfølgelig :-)


Return to “Generel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests