Nyt fra søndagsmøderne (11-2-2018)

Relevante nyheder fra ServerTeamets søndagsmøder bliver posted her, efter hvert møde.
User avatar
BetinaLerche
Posts: 1121
Joined: 09 Sep 2012, 12:23

Nyt fra søndagsmøderne (11-2-2018)

Postby BetinaLerche » 11 Feb 2018, 20:45

Flere udmeldinger
Vi er selvfølgelig klar over at vi ikke har været super gode til at få meldt alt ud til vores trofaste spillere, og vi ved godt at det er for dårligt.
Derfor har vi idag på mødet fået fastsat en slags rutine for hvem der skal få skrevet herinde, så vi er sikre på at få det gjort.
Det er, naturligt nok, ikke alt der skal meldes ud til spillerne, og derfor er det ikke hver uge at der skal skrives noget her i dette forum.
Men for at det ikke skal se ud som om at vi ikke laver noget, vil vi fremover sørge for at der er mindst én udmelding om måneden.

PvP-arena
Som vi også har på Senex skal vi selvfølgelig have en PvP-arena inde på Novus. Processen har været stillestående i lange tider, men nu er der flere grupper der er igang med at kigge på nogle arenaer.
Husk at vi aldrig kan få for mange arenaer, så hvis du har en idé til et bestemt PvP-spil der kun kræver at PvP bliver aktiveret i et bestemt område, så se at få det bygget! ;)

Lag på serveren
Vi har i lang tid lidt under lag på serveren, men vores flittige admins har kigget dybt i serveren og fundet en gammel proces der trak lidt for mange af serverens ressourcer. Det er fjernet, og det ser indtil videre ud som om at problemet er mere eller mindre løst.
Vi holder naturligvis øje med lagniveauet løbende.

Return to “Nyt fra søndagsmøderne”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests