Kort klagevejledning

Mener du dit ban/jail er uretfærdigt? Så skriv din klage her i et ordenligt sprog.
User avatar
julemand101
Posts: 3321
Joined: 06 Nov 2010, 19:12
Location: Brabrand
Contact:

Kort klagevejledning

Postby julemand101 » 02 Feb 2011, 19:43

Hvis du er her fordi du ikke ved hvorfor du er banned så gå venligst til følgende side først:
http://www.crafters.dk/banjail/

Det sker at vi administratorer tager fejl når vi dømmer folk og derfor skal alle have mulighed for at klage hvis de føler sig uretfærdigt behandlet. Men før du begynder at skrive en klage er der her nogle korte tips til at give et bedre indtryk:

1. Skriv i en god tone og modent sprog.

2. Skriv så det er til at læse. Det vil sige så få stavefejl som muligt, stort begyndelsesbogstav ved start af sætninger osv.

3. Læs indlægget igennem en eller flere gange for at være sikker på at det er skrevet ordentligt i henhold til punkt 1 og 2.

Det er også vigtigt at klagen indeholder alle nødvendige informationer om den pågældende situation der klages over. Fx er det vigtigt at notere hvordan du selv ser sagen fra dit perspektiv og hvorfor du helt præcist mener at du er blevet bedømt forkert.

Jo flere informationer der kommer med i det første indlæg jo mindre skal vi administratorer spørge om før vi kan vurdere klagen. Jo mindre arbejde vi administratorer skal lave jo mere venlige ser vi på en sag hvilket i sidste ende kan betyde hvordan vi vurdere klagen (dog stadig kun en lille betydning men derfor kan du stadig godt gøre det lidt nemt for administratorerne).

Og til sidst så vurder hvad dine chancer er for at dit ban bliver vurderet anderledes. Husk på at vi administratorer kan se alt hvad du har foretaget dig på serveren så vi vil altid have en bunke beviser mod dig. Husk også på at du har sagt ja til at have læst reglerne så vurder også her om du faktisk har brudt en af reglerne.

Og til allersidst. Undskyldninger godtages kun hvis du har opfyldt de krav der står i dette indlæg. Hvis en undskyldning godtages så KAN det medføre en strafnedsættelse fra evigt ban til et tidsbaseret ban. Hvor lang tid dette ban vil være er op til den enkelte administrator at afgøre. Dog skal du selv gøre opmærksom på hvornår dit ban er udløbet da det vil kræve for meget tid at administrere alle disse tidsbaseret bans. Desuden vil du højst sandsynligt skulle igennem en samtale med en administrator der vil vurdere din modenhed på ny.

Nu er du klar til at skrive din klage som kan gøres i dette forum (skal gøres ved at lave et nyt "topic" ved brug af knappen "new topic"):
viewforum.php?f=23
Administrator og grundlægger af http://www.archlinux.dk - Dansk Arch Linux Community.

Return to “Klage over ban”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest