Page 1 of 3

Crafters.dk skifter til creative mode! [DROPPET!]

Posted: 01 Apr 2012, 12:51
by julemand101
Projektet er blevet droppet!
Beklager folkens men vi har desværre set nogle få tilfælde af groft grief på serveren hvilket har resulteret i nogle stridigheder mellem naboer der er gået ud over mange uskyldige. Xcanner og jeg har derfor besluttet at lukke projektet ned midlertidig indtil vi finder ud af hvad vi skal med det.

Jeg har taget en del billeder fra slutresultatet som vil komme op senere i medie forummet.

Til dem der ikke fik set siden har jeg hostet den her:
http://privat.archlinux.dk/purple_beauty/

Hej alle sammen

Xcanner og jeg har i de sidste par dage arbejdet hårdt i de sidste par uger for at udarbejde det vi kalder for "fremtidens Crafters.dk". Formålet er at finde ud af hvad der rykker for tiden og hvordan vi gør Crafters.dk til verdens mest populære Minecraft server. For at gøre dette har vi været ved at finde ud af hvad der forhindre os i at gøre mere populære:

  • Krav om ansøgninger. Vi kan se at alt for mange ansøgninger bliver afvist og derved potentielle kommende brugere. Den slags er altødelæggende hvis vi skal opnå titlen som den mest populære Minecraft server!
  • Moderatorer med mere magt end andre. Hvad der ødelægger en god Minecraft server er forskelsbehandling af spillere. Det er ikke rimeligt at visse spillere har mere magt end andre.
  • Blokke skal mines manuelt. Alle de store populære servere kræver ikke folk miner blokkene og vi kan se at disse servere har langt flere spillere og meget større bygningsværker.
  • Bjerge der skal fjernes. Alt for mange byggeprojekter på serveren går i stå før de overhovedet er begyndt pga. områderne ikke er flade nok. Hvis vi skal være den mest populære server kan vi derfor ikke have at vores spillere føler de skal lave en masse trivielt arbejde med at fjerne blokke før de starter på et byggeprojekt!
  • Alt for mange kompliceret regler. Ingen server bør have regler der begrænser spillernes kreative ideer og da en spiller gjorde os opmærksom på denne problematik blev vi lamslået over denne katastrofale sandhed.

Efter denne analyse er det åbenlyst for enhver at det nuværende Crafters.dk er i en nærmest håbløs situation. Faktisk vil størstedelen af eksperter vurdere situationen katastrofal hvis målet er at blive verdens mest populære Minecraft server.

Vi har derfor foretaget en undersøgelse på flere kendte Minecraft forummet (blandt andet Minecraftforum.dk og det nye funkybananaclub.dk) for at finde ud af hvordan vi gør Crafters.dk langt mere populær. Her er det vigtigt at vurdere hvilken målgruppe vi bør henvende os til i fremtiden og eftersom vi kan se at langt de fleste afviste ansøgere tilhører gruppen 6-10 årige har valgt at fokusere på denne målgruppe. Desuden siger alle fakta at piger udgør en kæmpe potentiel målgruppe så dem ønsker vi også at henvende os til.

Xcanner foreslog så at det piger mellem 6-10 år mest ønsker sig er ponyer og jeg gik straks i gang med at udarbejde et nyt design for vores side. Desværre blev vi ikke færdige til den ønskede deadline så vi nående blandt andet ikke at få det ønskede domænenavn i tide men vi har valgt at lancere siden på Crafters.dk som den er.

Må jeg præsentere... Minecraft4Poniez.net!
Formålet er at henvende sig i større grad til unge piger og pretty-boys som vi desværre alt for længe har ignoreret. Eftersom denne målgruppe er fremtidens Danmark har de ikke tid til at læse en masse regler eller skrive ansøgninger. Derfor vil Minecraft4Poniez.net! gøre følgende unikke tiltag som ikke er set før:

  • Ingen krav om ansøgning. Kom ind på serveren og spil!
  • Ingen moderatorer! Ødelægger din nabo dit hus? Gør gengæld!
  • Spawn blokke selv. Ingen grund til at bruge timer på at mine dig frem til den dia block du ønsker dig!
  • Hele verden er flad. Start med at bygge med det samme!
  • Ingen regler. Fuld kreativ frihed til at gøre hvad du vil!.

Så hop ind på serveren nu og inviter alle jeres venner (GÆLDER IKKE DIG SIMON!)!!! :D :D :D :D :D :D :D

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 12:55
by Kofodz
Image

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 12:57
by maja4626
Bliver total nice!!<3 xD :lol:

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 12:58
by PennisPuff
1. april = aprilsnar ;) men jeg høre nok lidt under kategorien prettyboy :O ;)
*jeg høre ikke andet end heste plzz sdont do it ;9

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 13:03
by astro379
jeg ka godt lide den nye hjemmeside :D vi ska have flere damer på den :D


ska helst ligne en porno site :D

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 13:05
by astro379
men at skrive sådanne et langt indlæg bare for en joke (puha) siger jeg barE: D

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 13:09
by PennisPuff
20/20 omfg ;)

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 13:16
by Kachuu
PONIES!

Godt jeg sidder ol banegården :-)

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 13:22
by Casper98dk
Er vi blevet inspirret lidt af Spoutcrafts nye design og Funkybananaclub med at ændre alt ? :P Anyway.. jeg vil også ind :S Og jeg synes ikke at forsiden er lyserød nok

Re: Crafters.dk skifter til creative mode!

Posted: 01 Apr 2012, 13:23
by R2_DJ
Hoppede i med begge ben... :D. Huskede derefter datoen...