Lave et schematic?

Diskussion af klient/server mods og texturepacks.
User avatar
den_store_konge
Posts: 42
Joined: 03 Mar 2012, 18:05

Lave et schematic?

Postby den_store_konge » 11 Jan 2016, 14:24

For laaaang tid siden brugte jeg Worldedit (tror jeg nok) til at lave et schematic af det område, jeg bygger på, og derefter brugte McEdit til at bygge lidt, hvorefter jeg så importerede det, jeg gerne ville bygge, og derved kunne se hvor jeg skulle placere blokkene.
Nu har jeg prøvet mig lidt frem, og jeg kan ikke få noget af det til at virke. Er det noget, der stadig er muligt her på serveren?

Den_store_Konge

User avatar
pitti999
Posts: 402
Joined: 18 Nov 2012, 16:17

Re: Lave et schematic?

Postby pitti999 » 11 Jan 2016, 16:03

Skal lige forstå dig korrekt her. Det du gerne vil er, at få et live schematic ingame?

Hvis det er korrekt, så skal du installere Forge.

http://files.minecraftforge.net/

Her efter installere du et mod der hedde schematica.

http://www.minecraftforum.net/forums/ma ... schematica

Der er også en guide i det sidste link.

Med hensyn til WorldEdit, så forstår jeg dig ikke helt. Har du brugt det på serveren for at kunne hente et område? Det burde nemlig kun kunne tilgåes af admin.

*Edit - Jeg har dog ikke rodet med det siden serveren er kommet op igen, men det virkede før, så det burde også virke nu.
Wit greit pauer kames greit responssipilliti -Spoderman

User avatar
den_store_konge
Posts: 42
Joined: 03 Mar 2012, 18:05

Re: Lave et schematic?

Postby den_store_konge » 11 Jan 2016, 16:18

pitti999 wrote:Skal lige forstå dig korrekt her. Det du gerne vil er, at få et live schematic ingame?

Hvis det er korrekt, så skal du installere Forge.

http://files.minecraftforge.net/

Her efter installere du et mod der hedde schematica.

http://www.minecraftforum.net/forums/ma ... schematica

Der er også en guide i det sidste link.

Med hensyn til WorldEdit, så forstår jeg dig ikke helt. Har du brugt det på serveren for at kunne hente et område? Det burde nemlig kun kunne tilgåes af admin.


Jeg får lige kigget på det. :)

Altså, jeg valgte det område af serveren, jeg byggede på, og kopierede og gemte det som et schematic, som jeg så kunne åbne og lege med i McEdit. Da jeg så havde leget nok, gemte jeg det nye, og kunne så loade det på vores server, så jeg kunne få et omrids af, hvad der skulle bygges. Giver det mening?
*Edit - Jeg har dog ikke rodet med det siden serveren er kommet op igen, men det virkede før, så det burde også virke nu.

User avatar
pitti999
Posts: 402
Joined: 18 Nov 2012, 16:17

Re: Lave et schematic?

Postby pitti999 » 11 Jan 2016, 16:45

Ja det giver mening. Du har dog skrevet dit svar i en quote af min post. xD

Jeg mener du kan lave et schematic, også gøre det du beskriver.

http://i.imgur.com/HKnls.png
Wit greit pauer kames greit responssipilliti -Spoderman

User avatar
den_store_konge
Posts: 42
Joined: 03 Mar 2012, 18:05

Re: Lave et schematic?

Postby den_store_konge » 11 Jan 2016, 16:58

pitti999 wrote:Ja det giver mening. Du har dog skrevet dit svar i en quote af min post. xD

Jeg mener du kan lave et schematic, også gøre det du beskriver.

http://i.imgur.com/HKnls.png


Jeg har fået det til at virke, så mange tak! :D

User avatar
pitti999
Posts: 402
Joined: 18 Nov 2012, 16:17

Re: Lave et schematic?

Postby pitti999 » 11 Jan 2016, 17:03

Super! Ellers må du spørge igen! :)
Wit greit pauer kames greit responssipilliti -Spoderman


Return to “Mods & Texturepacks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests