Page 2 of 3

Re: Optifine

Posted: 27 Feb 2012, 17:20
by RLarsen
opdateret til version D5

Re: [1.2.3] Optifine

Posted: 23 Mar 2012, 14:51
by R2_DJ
Brug magic launcher!
Det installerer optifine (næsten) automatisk
download magic launcher og optifine, åben magic launcher klik på setup, klik på add klik på det sorte hejs hvor der står look in, gå til den mappe i har downloadet optifine til (downloads i mit tilfælde) klik på OptiFine_1.2.3_HD_B, gå til bage til setup vinduet, klik på OptiFine_1.2.3_HD_B så der står active (flueben)... og så er optifine installeret! :D

Re: [1.2.3] Optifine

Posted: 23 Mar 2012, 14:54
by Kachuu
mens magic launcher gør det ekstremt let at installere mods, så syntes jeg bare ikke det køre ligeså godt som standard eller spoutcraft. Kan være jeg ikke har sat det ordenligt op, men jeg fortrækker ihvertfald spoutcraft

Re: [1.2.3] Optifine

Posted: 23 Mar 2012, 15:24
by RLarsen
bruger skam magiclauncher - den har bare sin egen tråd :)

Re: [1.3.1] Optifine

Posted: 09 Aug 2012, 18:51
by RLarsen
opdateret til 1.3

Re: [1.3.1] Optifine

Posted: 11 Aug 2012, 11:57
by EMIGoLD
Der er en fejl i 1.3.1 Standard version så når jeg prøver at installere får jeg black screen :?

Re: [1.3.1] Optifine

Posted: 11 Aug 2012, 12:06
by nrone
EMIGoLD wrote:Der er en fejl i 1.3.1 Standard version så når jeg prøver at installere får jeg black screen :?


Husket at fjerne META-INF ?

Re: [1.3.1] Optifine

Posted: 11 Aug 2012, 12:08
by EMIGoLD
nrone wrote:
EMIGoLD wrote:Der er en fejl i 1.3.1 Standard version så når jeg prøver at installere får jeg black screen :?


Husket at fjerne META-INF ?


Ja det burde være installeret korrekt.

Re: [1.3.1] Optifine

Posted: 11 Aug 2012, 12:08
by nrone
Normalt er blackscreen / whitescreen når meta-inf stadig ligger der. Hvordan instalere du, med laucher eller manuelt?

Re: [1.3.1] Optifine

Posted: 11 Aug 2012, 12:09
by Erobran
lol